Exstu – Gildeshotters : 4 – 1 (doelpunten: Didier, Gile, Dries en Kris; was: Geert Vdh)

Alex had voor de operatie “eerherstel” zoon Steven meegebracht, en Exstu nam ook het meest initiatief in de openingsfase, maar opnieuw keek het na 10 min. tegen een 0 – 1 achterstand aan, toen de bal na een corner niet wegraakte uit de 16 en een Gildeshotter het ding uiteindelijk keurig in de hoek stak. Gelukkig voor Exstu kwam de gelijkmaker er snel : Gile hield 2 man aan de praat op links, gaf een verre cross naar Didier die de Gildekeeper verraste met een botsbal in de verste haak : 1 – 1. Exstu vatte moed, en toen Gile net over de middenlijn een pasje van Lennart kon meegraaien, liet hij even z’n turbo loeien : voorbij alles en iedereen, incl. de keeper en meteen 2 – 1. Toch bevatte het spel van Exstu nog onzuiverheden, en de Gilde bleef proberen om mee te voetballen. Na de rust kwam er meer overleg in het spel van Exstu, en dienden zich verschillende goede kansen aan. Een bal werd ontzet in het gezicht van Dries en zo binnen : 3 – 1. Geert Vdh, Steven en Filip kwam elk nog dicht bij een treffer, maar het was wachten op een haakfout op Lennart in de 16, om via een penalty van Kris de 4 – 1 op het bord te zien komen. Een verdiende overwinning, na vooral een goede 2e helft.

Exstu speelde met : Chris – Jan, Kris, Alex (’35 Hans) en Guy – Didier (’35 Filip), Steven, Rupert (’35 Geert Vdh) en Dries – Gile (’35 Wiert) en Lennart