Exstu – KWB Wondelgem : 3 – 2 (doelpunten: Wiert 2 en Koen 1; was: Chris)

De partij tegen Wondelgem werd een leuke pot voetbal die vlot op & af ging. Het was aanvankelijk wel wachten op echte kansen; pas na een 15′ kon Wiert aan de 2e paal een voorzet van Gile aannemen, terug naar binnen komen en in de korte hoek scoren. 10′ later stond het zelfs 2 – 0 : de KWB-keeper loste een vrije trap van Kris en Koen frommelde in de kluts binnen. Even protest van de KWB voor gevaarlijk spel op de keeper, maar scheids Bart oordeelde dat de bal los was en dat Koens treffer dus geldig was. Toch kwam de KWB nog voor de rust terug : Kris bleef haken in het kunstgras, miste z’n interceptie en de bezoekende spits benutte de ruimte om Chris met een fraaie lob te vloeren : 2 – 1. Een kwartier na de rust stonden de bordjes zelfs weer gelijk : een diepe bal op links, bal voorgebracht en bij Exstu werd er te ver van de man verdedigd : Chris was weerloos op het schot van dichtbij. Lang kon de KWB echter niet vieren, want Wiert speelde zich wat later vrij met een crochet à la Walter DR en plaatste beheerst in doel : 3 – 2. De KWB drong nog aan, maar de beste kansen waren voor Exstu. Gescoord werd er echter niet meer, dus klonk Exstu na afloop op weer een overwinning. Enig minpunt : Gunnar viel na 20′ (weer) uit met een nukkige achillespees.

Exstu speelde met (1e helft) : Chris – Gunnar (20′ Guy), Kris, Alex en Tommy – Stijn, Dries, Rupert en Koen – Gile en Wiert
(2e helft) : Chris – Guy, Kris, Hans en Tommy – Dries, Didier, Rupert en Koen – Gile en Wiert