Exstu – Old Stars Kouter : 4 – 3 (doelpunten : Stijn 2, Lode en Lieven; was : Chris)

Uw verslaggever werd opgehouden op het werk, en heeft de wedstrijd niet kunnen zien. Naar verluidt was de 1e helft van Exstu niet om aan te zien. “Schabouwelijk”, “lamentabel”, “geen inzet”, “gezaag op elkaar”, “kopjes laten hangen” waren slechts enkele commentaren die ik noteerde. Old Stars scoorden 3x, o.m. via een afstandsschot én na een verre ingooi die door alles & iedereen werd gemist (behalve de doelpuntenmaker natuurlijk). Na de rust & een herschikking van de ploeg, ging Exstu er wel weer in geloven, en Stijn – perfect aangespeeld door Geert Vdh – zorgde dan toch voor de 1 – 3. Wat later zeilde een voorzet van Lode vanop links over de keeper in doel : 2 – 3, iets wat hem door Lieven vanop dezelfde flank werd nagedaan : 3 – 3. Tussendoor liet Exstu nog ettelijke kansen liggen, maar uiteindelijk was het Stijn die voor de overwinning zorgde : Koen DB zette de keeper onder druk na een terugspeelbal, de keeper had de bal maar half mee, en Stijn zorgde voor de rest… Inmiddels was Chris aan de overkant zowat ingedommeld, want die had de hele 2e helft geen bal meer in z’n buurt gezien.

Exstu speelde in de 1e helft met : Chris – Guy, Kris, Geert DN en Tommy – Stijn, Lieven, Lode en Didier (5′ Koen DB) – Gile en Karel
2e helft : Chris – Didier, Kris, Geert DN en Tommy – Stijn, Geert Vdh, Lode en Lieven – Gile en Koen DB