Exstu – NG City : 1 – 4 (Doelpunt : Isha)

Deze avond zou normaal tegen Vitalicio gespeeld worden maar deze ploeg is enkele weken terug opgehouden te bestaan. NG City, nota bene onze tegenstander binnen 14 dagen, was bereid om ons partij te geven.
Zelf stond Exstu slechts met 10 spelers waaronder onze 4 youngsters !

De eerste helft hield Exstu goed stand en voetbalde het heel goed mee. Het duurde toch tot diep in de eerste helft tot de NGC tot scoren kwam. Een doorsteekpas richting spits die de bal in de 16 keurig over de uitkomende Chris stiftte : 0 – 1. Dit was ook de ruststand.
Na rust was het misschien duidelijk dat de snelle en vaardige turken in de meerderheid waren maar dat bleek op sommige momenten niet altijd de juiste indruk. Exstu was voor een korte periode de betere voetballende ploeg en zette NGC regelmatig onder druk met goede kansen, maar net niet goed genoeg om te scoren. Achteraan bij de NGC liepen 2 stevige bonken rond waartegen onze youngsters regelmatig aanliepen. Het was dan ook geen verrassing dat de NGC verder uitliep tot 0 – 3 met 2 afstandsschoten net buiten de 16. Zij het onverwacht maar toch verhoopt kon Exstu tegenscoren. Isha werd mooi door de verdediging geloodst en met zijn snelheid kon hij alleen voor de doelman komen en koel afwerken : 1 – 3. Onze welverdiende treffer voor een goed en moedig Exstu. Het was dan toch aan de NGC om finaal nog een 4e tegendoelpunt te maken : 1 – 4.
Exstu speelde met : Chris – Wouter, Stijn, Miel, – Wiert, Sofiane, – Dario, Isha