Exstu- Bellem : 1 – 2 (Doelpunt : Steven DC Was : Yannick)

We waren uiteindelijk met 12 man maar tijdens de opwarming kreeg Guy pijnscheuten in de kuit waardoor die de wedstrijd niet kon spelen. Tarek, de scheidsrechter, had echter bij toeval zijn doublure mee en die fungeerde dan maar als reservespeler. Yannick had ook nog eens zijn maat Koen meegebracht die ons de vorige seizoenen ook regelmatig depanneerde.

Zoals gewoonlijk mogen de bezoekers aftrappen en Bellem slaagde erin om daarvan reeds na 30 seconden de vruchten te plukken. Geen concentratie bij Exstu, pasje doormidden de verdediging en doodleuk naast Chris in doel geplaatst : 0 – 1. Bellem bleek de volledige wedstrijd de best voetballende ploeg en daar kon Exstu weinig tegenover plaatsen. De bezoekende doelman had gewoonweg geen werk. De onvermijdelijke 0 – 2 kwam er dan ook net voor rust.

Na rust veranderde het spelbeeld niet en Exstu had het echt moeilijk om een aanval tot in de 16 te brengen. Het was dan ook een verrassing toen Steven DC vanop 25m zag dat de doelman te ver uit doel stond en met een perfecte lob Exstu terug in de wedstrijd bracht : 1 – 2.
Meer zat er echter niet in. Tekenend was dan ook dat nadien enkel Guy en Bart H. bij de derde helft aanwezig waren.

Exstu speelde met : Chris – Tahar, Yannick, Miel, Sien – Wiert, Sofiane, Dario, Koen – Isha, Steven DC