Exstu – NG City 4 – 2 (doelpunten: Anes 2, Yassine en Issam ; was: Thiemo)

Een bizarre avond .. Het aantal effectieve spelers ging zelfs vrijdag nog op en af, dus bracht Sofiane wat extra volk mee (5 man), voor alle zekerheid. Eerst leken we zo wat ruim te zitten, maar uiteindelijk pakte z’n initiatief goed uit, want zowel Peter als Guy moesten al halverwege de eerste helft afhaken, zodat we met 12 overbleven.

Exstu begon dus in een onuitgegeven opstelling, met 2 poules spelers die onderling wisselden – uw verslaggever had z’n werk. NG City kwam 0 – 1 en 0 – 2 voor, maar toen Guy en Peter afhaakten en iedereen min of meer op dezelfde plek bleef spelen, kwamen de kansjes. De grootste was voor Wiert, maar hij knalde pardoes op de keeper. Issam kon net voor rust op vrije trap de aansluitingstreffer maken : 1 – 2.

Na de rust nam Exstu een snelle start, en kon Anes na een mooie aanval de 2 – 2 maken. Thiemo knalde nog over, en Exstu leek zelfs gelijk te komen, maar scheids Tarek had buitenspel gezien. De wedstrijd verliep evenwichtig, en het animo nam toe. Exstu zag de resterende speeltijd wegtikken, maar Issam kon met een gekruiste plaatsbal dan toch Exstu op voorsprong brengen : 3 – 2. Scheids Tarek had nu z’n handen vol om de gemoederen in het gareel te houden, maar er werd toch nog gescoord : onze youngster Anes scoorde de verlossende treffer : 4 – 2 !
Chris – Stijn, Guy, Yannick – Sofiane, Anes, Peter – Thiemo en Wiert (slechts 8 A-spelers, dus …) en 5 extra gastspelers.