KWB Laarne – Exstu: 1 – 4

Geen sneeuw in Laarne, en dus kon er worden gevoetbald. En hoe: Exstu gaf de hele wedstrijd de toon aan, maar moest tot diep in de tweede helft wachten om dit overwicht te verzilveren… Exstu bracht een sterk elftal aan de aftrap en had meteen overwicht, maar de laatste pas was dikwijls onzuiver, of te gekunsteld, of bleef gewoon in de modder steken. De KWBhelft lag er niet bepaald goed bij. De eerste echte Laarnse aanval na 15′ was bovendien goed voor een doelpunt, en Exstu was op achtervolgen aangewezen. De tegentreffer kwam er echter niet meer voor de rust (deels ook de verdienste van de Laarne-keeper), en ook na de rust duurde het nog even voor de mee opgerukte Lennart met een fraai boogje over de keeper voor de 1 – 1 kon zorgen. Exstu kon nu op de betere helft van het terrein spelen en dat bracht soelaas. Toen de Laarnse goalie dan toch eens in de fout ging (hij kreeg een schot van Lennart niet onder controle), werkte Stijn handig vanuit een scherpe hoek binnen: 1 – 2. Een volgende aanval
ging over links via Lieven en een ongelukkige deviatie van een KWB’er aan de 1ste paal binnen: 1 – 3, en de slotfase leverde nog het mooiste doelpunt op: Rupert knikte door in de loop van Wiert, die beheerst in de verste hoek schoof: 1 – 4.