Gildeshotters – Exstu 2 – 2 (doelpunten: Lukas en Wiert ; was: ?)

Opnieuw gesukkel om aan een ploeg te geraken. Tahar, inmiddels een (gewaardeerde) vaste waarde, bracht opnieuw Karim, en nu ook Fouad mee. Beide nieuwkomers werden in het middenveld geposteerd, en het was dan ook even wennen.

De Gilde profiteerde, en met een plaatsbal in de hoek werd Chris tegenvoets genomen : 1 – 0. Wiert kon voor weerwerk zorgen, maar de Gilde-keeper ging goed plat. Exstu draaide niet, kwam verder tot weinig voldragen aanvallen, en geraakte gefrustreerd. De scheids was de gebeten hond (hij mocht wel wat strenger fluiten), en Sofiane kreeg geeL Net voor de rust kon Wiert zich eens doorzetten op links, en hij stak de bal keurig in de verste hoek : 1 – 1.

Tijdens de rust werd de opstelling aangepast, en in een eerste scrimmage trapte Sofiane nipt naast. Fouad kopte vervolgens op de keeper, en uiteindelijk maakte Lukas de 1 – 2. Wiert besloot nog op de voet v/d keeper, en Thiemo mikte vanop afstand tegen de buitenkant v/d paal. Toen was het beste eraf. Chris moest plat om de 2 – 2 te verijdelen, maar toen bij een vrije trap een Gildeshotter aan de 2e paal moederziel alleen werd gelaten, kon die de bal binnen knikken, en was onze goalie toch gezien : 2 – 2. Veel gebeurde er nadien niet meer. Een “tamme match” besloot Bartbiter, die mee was komen supporteren.

Na afloop werden we nog door de Gilde op belegde sandwichkes getrakteerd, bedankt daarvoor !

Exstu speelde met: Chris – Didier, Dries, Tahar en Yannick – Peter, Pieter, Sofiane, Lukas, Wiert en Thiemo – Karim en Fouad