Klein Verschil (Choseken) – Exstu : 3 – 0

Toch nog met 12 spelers deze keer om een jong Choseken (of het Klein Verschil) partij te geven.

De CH’s mochten aftrappen met de (sterke) wind mee en dat gaf hen continue het voordeel in de eerste helft. Er liepen op het middenveld en vooraan ook enkele rappe jonge en fysieke veulens rond en na 5 minuten hadden we het al geweten. Een voorzet werd over de verdediging gelanceerd en de spits nam de bal, na een keer stuiten, vol op de sloef net buiten de 16. Laag langs de grond en net naast de paal waar Chris onvoldoende zijn vingers kon tegen zetten. Na 5 minuten al 1 – 0. CH bleef domineren maar ook omdat Exstu er niks van bakte. Geen samenspel en geen enkele aktie lukte. Een verassing dus dat het maar 1 – 0 bleef aan de rust, wat Exstu goede moed gaf voor de 2e helft.

Met wind mee trachtte Exstu nu de wedstrijd naar de hand te zetten maar het mocht niet baten. Niks lukte en het goede voetbal bleef uit. Het voordeel van de wind konden we zelfs niet uitspelen. In tegendeel, de CH’s mochten halfweg in 5 minuten tijd 2 maal dezelfde aktie op het terrein leggen om evenveel keer te scoren. De eerste maal op rechts, lateraal voorgezet en van dichtbij ingetikt : 2 – 0. Kort daarna een identieke aktie op links en dito afgewerkt : 3 – 0.

Geen verhaal tegen deze nederlaag met een totale off-day bij de ganse ploeg.

Exstu speelde met : Chris – Didier, Dries, Koen, Roeland – Jens, Sofian, Lukas, Peter, Rupert – Wiert, Thiemo