Old Stars Kouter – Exstu : 0 – 12 12 (doelpunten: Wiert 3, Lukas 2, Simon 2, Rupert 2, Peter, Roeland + o.g. ; was: Rupert)

13 man aan de aftrap, met wat zo’n beetje de vaste kern aan het worden is – wat ook bleek uit het (betere) samenspel. Exstu drukte, maar de OS reageerden af en toe gevat, met o.a. een bal op de lat. Het openingsdoelpunt was niettemin voor Exstu toen Simon aan de 2e paal een voorzet van Wiert overhoeks kon binnenkoppen. Exstu kreeg nog kansen, maar liet makkelijke doelpunten liggen. Even was er wat commotie toen de lokale driftkikker zich afreageerde op Tommy, maar Exstu repliceerde met doelpunten: 0 – 2 werd het toen Simon op rechts doorging, een voorzet veinsde, maar de keeper alsnog verraste, 0 – 3 toen Simon nu vanop links de bal voorbracht, en Roeland lekker “en volley” de bal binnen ramde, en 0 – 4 – nog voor de rust – toen Simon op de keeper afging, maar er net niet voorbij raakte, en de goed gevolgde Lukas droogjes afwerkte.

Na de rust diende Exstu de genadestoot toe : 0 – 5 toen Lukas een corner in doel kopte, 0 – 6 toen Peter centraal wegglipte – op aangeven van Rupert – en de bal naast de keeper in doel tikte, en 0 – 7 toen een harde voorzet van Simon door een OS in eigen doel werd gewerkt. Na een knap één-tweetje Wiert – Rupert (met een hakje van Rupert) mocht Wiert de 0 – 8 in doel draaien. En als de OS dan toch eens een kansje kregen tussendoor, was er nog steeds Koen om alle gevaar te verijdelen. Met een giftige deviatie aan de 1e paal maakte Rupert de 0 – 9. Ook Wiert mocht aan de 1e paal een voorzet van Peter in doel tikken (0 – 10) en toen gingen de kopjes helemaal naar beneden bij de OS, die de wedstrijd zelfs niet meer met 11 uitspeelden, alhoewel ze ook met 13 man aan de aftrap kwamen. Tekenend voor de afgang was de 0 – 11 : Rupert draaide een corner naar de 1e paal, en de keeper frommelde de bal in eigen doel. Het orgelpunt was voor Wiert, die een vrije trap mooi over de muur in de winkelhaak krulde, en zo voor de 0 – 12 zorgde, en meteen onze “moyenne” flink opkrikte.

Exstu speelde met : Koen VT – Tommy, Wouter, Lieven DM, Didier en Roeland – Rupert, Sofiane, Peter, Lukas en Jens – Simon en Wiert.