Old Stars Kouter – Exstu : 2 – 8 (doelpunten: Jawad 3, Jeroen, Koen, Steven DC 2 en Wouter; was: Sofian)

Met “Bouke” Stijn onder de lat en gelegenheidsspelers Elyas, Jeroen, Steven DC, Umut en Wouter VDB (Elyas en Umut via Jawad, Jeroen en Wouter VDB opnieuw via Peter), kreeg Exstu toch nog 13 spelers bij elkaar voor de verplaatsing naar Melle. De thuisploeg bleek al snel geen partij : Jeroen schoof een voorzet van Peter in doel (0 – 1), Jawad verraste de OS-keeper met een harde stuiter (0 – 2), Steven tikte een door diezelfde keeper geloste bal in doel (0 – 3) en Koen kreeg een doelpunt cadeau van Steven, op voorzet van Jawad (0 – 4). Toen reeds was de wedstrijd gespeeld, en we waren amper 20’ bezig. Minder goed nieuws : Guy hoorde “iets” kraken in z’n knie, en moest zich laten vervangen door Tommy. Even zorgde “Bouke” voor wat spanning met een bal in de voeten van de lokale spits, maar die nam het presentje niet aan. Na één van z’n infiltraties vanop links maakte Jawad er met een grond scherend schot 0 – 5 van, en kort voor de rust haalde Steven nog eens uit met z’n zware linker : 0 – 6.
Na de rust, met wat herschikkingen, en een “om de 5’ wissel” roulement, verviel Exstu in nonchalance, en wat te zelfzuchtig spel. De Old Stars kopten een corner nipt over, maar bleven kansen toestaan aan o.a. Steven en Jeroen. Uiteindelijk maakte Jawad er met een typische actie vanop links 0 – 7 van. Even later kregen de Old Stars een penalty na een tackle van Elyas (nochtans op de bal, leek het), en konden ze de eerredder maken : 1 – 7. De Stars hadden zin in meer, en mikten een vrije trap op de bovenkant v/d lat. “Bouke” had z’n konijnenpoot gelukkig op zak. Aan de overkant zeilde een harde knal van Elyas nipt naast, en toen lukten de OS alsnog een 2e treffer. Stijn werd vanop korte afstand gefusilleerd, en trok wijselijk z’n kop in de kas : 2 – 7. Wouter kreeg de eer om voor het laatste wapenfeit te zorgen : 2 – 8, en krek dezelfde uitslag als vorige week ! Na de douche gingen we met een delegatie op bezoek bij onze onfortuinlijke goalie Chris, die een Paasei overhandigd kreeg om de pijn te verzachten… Merci trouwens aan Caroline voor de vorstelijke ontvangst !

Exstu speelde met : Stijn – Wouter VDB, Guy (20’ Tommy), Umut en Elyas – Jeroen, Sofian, Peter en Jawad – Koen en Steven DC. Lieven DM speelde mee na de rust.