KWB Wondelgem – Exstu : 2 – 1 (Doelpunt : Peter Was: Guy)

De eerste koude liet zich gevoelen maar toch stonden we met 13 spelers aan de aftrap. Van bij de start werd het duidelijk dat de match niet makkelijk zou worden maar Exstu kwam toch op voorsprong door een goal van Peter, (vriend van Rupert) met een puntertje die de keeper verraste. 0-1 niet slecht en zo gingen we ook de rust in. 2 nieuwe krachten op het veld bij Exstu ; Jan E. voor Lieven DC en Koen DB voor Wiert G. . De 2de helft werd niet zo goed afgetrapt en het stond al gauw gelijk, een KWB’er mocht vrij binnenkoppen aan de 2de paal. Nadien had KWB het betere van het spel en zette Exstu onder druk welke dan ook resulteerde in een 2de goal. Mooie combinatie langs de linkerflank en mooi naast Chris geplaatst 2-1 eindstand. De 3de helft werd afgesloten in de kantine waar we de rode duivels nog aan het werk zagen tegen Mexico en dat was ook niet veel beter. Enfin soit!

Eerste helft : Chris – Guy, Dries, Roeland, Lieven DM – Soufian, Rupert, Jelle, Lieven DC – Wiert, Peter
Tweede helft : Chris – Guy, Dries, Roeland, Lieven DM – Soufian, Rupert, Jelle, Jan – Koen, Peter