Old Stars Kouter – Exstu : 1 – 0 (Was : Lieven)

Mijn konijnenpoot is blijkbaar gaan lopen want vrijdag konden we de overwinning niet meenemen naar huis. Het werd zelfs een pijnlijke nederlaag tegen een ploeg waar we, volgens mij, nooit mogen tegen verliezen. Maar pech ( verschillende keren het doelkader van onze kant ), aalvlugge tegenstanders in de aanval van de tegenstander en het aanpassen aan het hobbelige veld weerhielden ons van de zege. Maar het moest ook beter qua spel, dat moeten we ook durven zeggen ! Enfin, een match om vlug te vergeten en nu vrijdag beter !

Woensdag nog met 15 – vrijdagmiddag net met 11, dat is kort samengevat hoe we de match moesten aanvatten. Gelukkig kon Tommy zijn kameraad Steven nog overtuigen om te komen meespelen, waarvoor dank… Na vijf minuten werden we reeds koudweg gepakt door de rappe voorspelers van OSK : alleen door op Chris en we stonden reeds 1-O in het krijt. Geen ideale start voor het vertrouwen. De OS bleven maar komen en op een volgende aanval werd het terug heet voor doel : de paal en Tommy redden ons van een 2-0 achterstand. Het sein voor Exstu om wakker te schieten en dat deed het dan ook, zij het moeizaam. Op een hoekschop pikte Steven de bal op, die over en voorbij iedereen ging, even de bal goed leggen en dan een raket afvuren richting doel. Maar zijn schot spatte uiteen op de deklat. In de rebound kon Lode niet afwerken, zijn schot ging voorlangs. Exstu drukte nu door en een volgend afstandsschot van steven ging net over de deklat. Ook een volgende doelpoging van Steven spatte uiteen op het doelhout, ditmaal op de paal. Dubbele pech en we gingen met een 1-0 achterstand de rust in…
De tweede helft begon identiek aan de eerste, met gevaar voor ons doel. Bij een scrimmage moesten we tot driemaal toe redding brengen of het was 2-0. Exstu begon nu moeizaam de druk op te voeren en Lode kreeg tot tweemaal toe de kans om de bordjes gelijk te hangen. De eerste maal alleen voor de keeper bracht de OS-keeper redding met de voet en de tweede poging alleen voor de keeper ging voorlangs. Ook Steven ging nog eens voor succes met een schot van buiten de grote backlijn maar zijn schot ging over doel ditmaal. De tweede helft kabbelde zo verder, er kwamen geen kansen meer en de nederlaag was een feit, jammer…

Exstu speelde met : Chris – Guy, Lieven DM, Roeland, Tommy – Rupert, Lode, Didier, Jelle – Dries ( 35′ Lieven DC ) en Steven.