Exstu – KWB Wondelgem 3 – 1 (doelpunten: Rupert, Steven en Padu; was: Koen DB)

Opnieuw een nipte 11 om te starten, al kwam Lieven DM ons nog vervoegen voor de 2e helft. Exstu kwam al snel op voorsprong toen Rupert vanop rechts een voorzet veinsde, maar droogweg in de linkerbovenhoek schoot. Lang kon Exstu echter niet van deze voorsprong genieten, want na een doorbraak op rechts v/d KWB, kwam een KWB’er alleen voor Chris, om mooi af te ronden : 1 – 1. Na een fout op Sofian (wiens scheenlappen op het einde v/h seizoen vast versleten zullen zijn ), schoof Steven de vrije trap strak naast de muur; de KWB-keeper grabbelde naast de bal en zorgde voor een 2 – 1 stand. Na de rust had Exstu een paar prima kansen om verder uit te lopen, maar de KWB-keeper, met lange benen, redde minstens 2x met de voet. Bijna liep het nog mis toen de KWB ei zo na gelijk kwam, maar de poging ging nipt voorlangs. Het was Padu die voor de verlossing zorgde : knap aangespeeld vanop rechts door Wiert, werkte hij “professioneel” af : 3 – 1. Een mooie overwinning, na een pittige partij voetbal.

Exstu speelde met : Chris – Dries, Guy, Wouter en Tommy – Wiert, Sofian, Rupert en Koen DB (’35 Lieven DM) – Padu en Steven