Exstu – Ekkergem : 9 – 3 (doelpunten: Lode 2, Rupert 3, Thiemo 3 en Dries 1; was: Rupert)

Exstu – Ekkergem (o.l.v. een scheids met Afrikaanse roots !) begon 11 tegen 10 (Wiert kwam Ekkergem na 20′ versterken), maar dat belette Ekkergem niet om 2x uit te lopen : 0 – 1, en 1 – 2 ! Tussendoor maakte Lode gelijk toen hij alleen voor uw verslaggever (die nu het Ekkergem-doel probeerde te verdedigen) opdook en diens schot nog licht werd gedevieerd. Met een carambole bracht Rupert Exstu weer langszij (2 – 2), en Thiemo zorgde voor een 3 – 2 voorsprong bij de rust, na een mooie aanval. Na de rust mikte Lode strak en overhoeks aan de verste paal binnen (4 – 2), en kon Ekkergem nog terugsluipen tot 4 – 3, maar daarna liet het teveel ruimte aan de Exstu-aanval, terwijl het zelf nog een paar mooie kansen de nek omwrong. Via Thiemo (5 – 3), Rupert (6 – 3 en 7 – 3), nog eens Thiemo (8 – 3) en Dries (9 – 3) werd uw verslaggever gereduceerd tot een vliegenvanger, en toonde Exstu voldoende trefkracht om de komende confrontaties met vertrouwen tegemoet te zien. Na afloop konden we gezellig verbroederen met Ekkergem, onder het genot van lekkere sandwiches – een traktatie van Raoul & Rita, waarvoor bij deze nog eens dank ! Toen de Duivels dan nog voor een overwinning zorgden, was de avond meer dan geslaagd …

Exstu speelde met : Chris – Geert DN, Didier, Alex en Pascal (’35 Roeland) – Dries, Wouter, Rupert en Filip – Thiemo en Lode
Roeland (’35 Pascal), Wiert en uw verslaggever speelden met Ekkergem.