FC Wanhoop – Exstu : 2 – 9 (doelpunten: Rupert 3x, Tommy, Lennart, Stijn, Koen DB 2x en een o.g.; was: Kris)

Het wedstrijdbegin was voor de Wanhoop, dat al in de 1e min. alleen voor Chris opdaagde. Gelukkig besloot de Wanhopige in het zijnet. Exstu prikte terug via Koen, die wat later zelfs op de paal besloot. De wedstrijd ging vlot op & af, met kansen voor beide ploegen, tot Chris zich liet verrassen door een scherpe flankvoorzet : 1 – 0. Kort daarop was het ei zo na 2 – 0, maar de bal werd niet alleen over Chris, maar ook over de lat gelobd. De treffer viel aan de overkant: Roeland besloot op de keeper, en Rupert schoof de rebound in de rechteronderhoek : 1 – 1. Wat later speelde Rupert Stijn vrij, maar de keeper pareerde Stijns poging. Aan de overkant mikte een Wanhopige alleen voor doel nog ruim over de lat. Dat kan ik beter, dacht Tommy. Hij probeerde ietwat optimistisch vanop afstand, maar zag de keeper volkomen mistasten : 1 – 2. Koen kopte kort daarop een prima voorzet van Stijn nipt naast. De laatste poging voor de rust kwam van de Wanhoop : een strakke knal ging maar net voorlangs. Na de rust & 4 wissels schakelde Exstu een versnelling hoger, of was het de Wanhoop dat in elkaar zakte ? Lennart bood Rupert de 1 – 3 aan; wat later ging Rupert neer in de 16, en nam zelf de strafschop voor z’n rekening : 1 – 4, en meteen dus zijn “century” volgemaakt. Even kwam de Wanhoop nog terug toen een flankvoorzet aan de 2e paal in doel werd getikt (2 – 4). Lennart zorgde echter dra voor de 2 – 5, waarna de bal in een carambole via een thuisverdediger in doel verdween : 2 – 6. Koen, Stijn en tot slot nog eens Koen dikten nog aan tot resp. 2 – 7, 2 – 8 en 2 – 9. Reden dus om te vieren, zeker toen de Rugby-meisjes nog een hele slee macaroni op tafel toverden. Jummie …

Exstu speelde met : Chris – Geert DN (’35 Didier), Didier (’35 Kris), Alex (’35 Hans) en Tommy – Stijn, Filip, Rupert en Roeland (’35 Jan) – Wiert (’35 Lennart) en Koen DB