Exstu – Old Stars Kouter : 6 – 1 (doelpunten: Rupert, Wiert, Gile 2, Tommy en Steven; was: Gile)

Exstu verwelkomde vrijdagavond Geert Vdh en Steven M., beiden voor het eerst dit seizoen in het Exstu-shirt. Het speelde bovendien met Koen DB in doel, die aanvankelijk wat onwennig, het er toch zeer verdienstelijk van af bracht. Het tegendoelpunt was zeker niet aan hem te wijten. Exstu nam meteen de bovenhand in de openingsfase, maar de eerste aanvalspogingen brachten geen resultaat. Rupert had een gelukje nodig om de score te openen : zijn voorzet vanop links week af op een verdediger, en nam de keeper tegenvoets : 1 – 0. Kort daarop liet Wiert voor de eerste keer dit seizoen z’n kanon knallen : 2 – 0, met een fraai geplaatste bal net aan de goede kant v/d rechterpaal. Gile glipte een paar keer door de laatste lijn van de Old Stars, en wist toch één keer de doelman te verschalken voor de rust : 3 – 0. Na de rust tekende hij voor z’n tweede, door op pas van Tommy de keeper nu met een lobje te grazen te nemen : 4 – 0. Exstu schakelde even terug, en de Old Stars drongen aan – zonder veel erg. Het werd nog 5 – 0 op penalty van Tommy warempel, na een fout op Wiert. De Old Stars maakten dan toch de eerredder, toen op een vrije trap 2 man centraal kwamen inlopen, en één van hen de bal voorbij Koen kreeg. Het orgelpunt was echter voor Steven die met een droge knal via de onderkant v/d lat voor de 6 – 1 zorgde.

Exstu speelde met : Koen DB – Guy, Kris, Geert DN (’35 Hans) en Tommy – Stijn, Geert Vdh, Rupert en Didier (’35 Lieven) – Gile en Wiert (’35 Steven)