Maandelijks archief

Klein Verschil – Exstu : 18/03/2016

Gepost door op 18 Mar 2016 | Tagged als: Seizoen 2015-2016

Klein Verschil – Exstu : 2 – 2 (Doelpunten : Rupert 1, Dries 1 Was : Rupert)

Uiteindelijk kwamen we ondanks de vele afzeggingen toch nog aan 12 man om de wedstrijd te starten tegen een jonge ploeg die fris voetbal op de grasmat bracht.

Exstu moest in het begin van de match de wet van de stertste ondergaan : na een knappe combinatie in het middenveld kon een KV’er door de centrale as via een een-tweetje de 1 – 0 scoren. Na een kruispass van links naar rechts kon Het Klein Verschil oprukken op de flank. Op de daaruit volgende voorzet kon de aanvaller in één keer mooi binnentikken : 2 – 0. Exstu kwam toen toch een beetje meer in het spel, want tot nu toe was het betere spel voor de tegenstander. Toen Gerard zich doorzette in de grote backlijn werd hij langs achteraan gehaakt en penalty ! Het moment voor Rupert om de 2 – 1 te scoren en Exstu terug in de match te brengen… In plaats van 3 – 0, want daar had Het Klein Verschil echt wel kans toe, werd het 2 – 1 en hadden we terug een match. Bijna werd het toch 3 -1 maar de bal spatte uiteen op de paal en in de rebound kon de aanvaller de bal niet laag genoeg houden zodat hij over doel vloog. Rust…

In het begin van de tweede helft had Exstu twee mooie kansen op de gelijkmaker maar in eerste instantie had Dries te veel tijd nodig om de bal te controleren. Bij de tweede kans ging Thiemo alleen op de keeper af, maar hij redde knap in de voet. Toch werd het nog een billijk gelijkspel toen Stijn vanop de rechtse flank een gemeten voorzet verstuurde naar Dries die vrij kon binnenkoppen : 2 – 2. Exstu kreeg meer dan het eigenlijk verdiende maar we hadden er wel hard voor gevochten.

Exstu speelde met : Chris – Guy, Lieven DM, Roeland ( 35 ‘ Stijn ), Tommy – Rupert, Lieven DC, Gerard, Tijs – Thiemo en Dries.

Red Stars – Exstu : 11/03/2016

Gepost door op 11 Mar 2016 | Tagged als: Seizoen 2015-2016

Exstu – De Smossers : 04/03/2016

Gepost door op 04 Mar 2016 | Tagged als: Seizoen 2015-2016