Maandelijks archief

Herdenkingstornooi Willy De Waele 2014

Gepost door op 27 May 2014 | Tagged als: Seizoen 2013-2014

19u: Oud-Ekkergemboys – Exstudiantes : 3 – 2

Exstu begon slapjes, kreeg snel een licht toegekende penalty tegen (1 – 0), en liep daarna op een counter (2 – 0), om vervolgens op penalty (Wouter) terug te komen. Wouter mikte nog eens voor de rust op de paal, en na de rust vonden Wiert en Thiemo resp. de keeper en de buitenkant v/d paal in de weg staan. Met een over de keeper afgeweken schot van Thiemo kwam Exstu gelijk (2 – 2), maar het gelijkspel werd in de slotseconden nog weggegeven, toen een Ekkergem-speler te makkelijk door de Exstu-linies raakte en alleen voor Chris de 3 – 2 mocht maken.

Exstu speelde met : Chris – Roeland, Guy, Alex (20′ Dries) en Tommy – Dries (20′ Rupert), Jan, Wouter en Thiemo – Lennart en Wiert

19u50: Oud-Ekkergemboys – VDK : 1 – 3

20u40: VDK – Exstudiantes : 0 – 5

Met Filip erbij gaat het (mentaal) altijd wat makkelijker : Lennart mikte er 3 op een rij in het netje, Filip zelf maakte de 4 – 0, en pas toen bood de VDK wat meer weerwerk. Exstu liet nog ettelijke kansen liggen, maar finaal mocht Tommy (luid gesolliciteerd door de Exstu-fans) vanop de strafschopstip voor de 5 – 0 zorgen, waarna hij door z’n ploegmaats bedolven werd. Met een beter doelpuntensaldo werd Exstu zelfs nog winnaar v/h tornooi.

Exstu speelde met : Chris – Jan, Didier, Alex (20′ Roeland) en Tommy – Wouter, Filip, Rupert en Thiemo – Lennart en Wiert (20′ Guy)