Gepost door op 20 Dec 2012 | Tagged als: Nieuws

Stijn De Leeuw Wedstrijd 28/9 tegen Old Stars Kouter 200e wedstrijd
  Wedstrijd 5/10 tegen de Red Stars 100e doelpunt
Chris Hendricx Wedstrijd 16/11 op KWB Wondelgem 200e wedstrijd
Rupert Van Steeland Wedstrijd 28/9 tegen Old Stars Kouter 100e doelpunt
Casteels Didier Wedstrijd 28/9 tegen Old Stars Kouter 200e wedstrijd

Exstu – VTB Laarne : 14/12/2012

Gepost door op 14 Dec 2012 | Tagged als: Seizoen 2012-2013

Exstu – VTB Laarne (doelpunten: Lennart 3, Filip 1; was: Tommy)

Voor de laatste wedstrijd v/d heenronde kwam 16 man opdagen, en Exstu maakte meteen duidelijk dat het voor een 8e zege op rij ging. Het toonde veel initiatief, maar liet zich een paar maal op buitenspel betrappen, of speelde de mogelijkheden niet steeds goed uit. Zo bood Lennart aan Gile de 1 – 0 aan, maar onze wervelwind mikte voorlangs. Wat later werd een poging van Geert V. uit de winkelhaak gehaald. Ook de wind speelde beide ploegen wat parten, maar toen Gile nog eens kon doorscheuren op rechts, wist hij de bal aan de 2e paal klaar te leggen voor Lennart die keurig in de hoek kon besluiten : 1 – 0. Lennart was in goede doen, maar miste evenwel 2x alleen voor de keeper, en knalde wat later onbesuisd over (teveel macht in de benen…). Toen hij kort daarop nét niet kon besluiten op een afleggertje van Gile, was het frustratiepeil voldoende hoog opgelopen om met een kanjer in de winkelhaak voor de 2 – 0 en de bijbehorende ontlading te zorgen. Na de rust, en 5 wissels, lukte het samenspel aanvankelijk niet echt, en Tommy diende zelfs spectaculair de 2 – 1 weg te glijden voor de doellijn. Lennart wist echter een achterwaartse pas v/e VTB-verdediger op z’n doelman te onderscheppen en zorgde met z’n derde v/d avond voor een geruststellende 3 – 0 voorsprong. Exstu drong verder aan en was 3x gevaarlijk bij 2 hoekschoppen op rij, met o.a. pogingen van Filip en Rupert. Na een mooie aanval besloot Wiert over, en Tommy zag wat later een vrije trap sterven in de muur, al dan niet op de handen v/e VTB-verdediger… Het Exstu-voetbal werd steeds beter, en Filip kon zich tussen een paar tegenspelers doorzetten om de 4 – 0 in de kortste hoek te steken. De VTB-keeper diende nog ettelijke keren in de voeten te gaan om erger te voorkomen, maar z’n overbuur had de mooiste jump in huis: met een achterwaartse karpersprong graaide Chris nog nét de 4 – 1 weg van voor de voeten v/e VTB’er. Exstu bolde uit, en de VTB voetbalde zich nog 2 kansen op een eerredder bij elkaar, maar liet die liggen. 4 – 0 dus, én een mooie afsluiter v/e meer dan degelijke heenronde.

Exstu speelde met (1e helft) : Chris – Geert DN, Kris, Alex en Guy – Didier, Geert V., Rupert en Roeland – Lennart en Gile
(2e helft) : Chris – Geert DN, Guy, Dries en Tommy – Didier, Filip, Rupert en Koen – Lennart en Wiert

Safarkes Wachtebeke – Exstu : 07/12/2012

Gepost door op 07 Dec 2012 | Tagged als: Seizoen 2012-2013