May 2011

Maandelijks archief

Herdenkingstornooi Willy De Waele 2011

Gepost door op 06 May 2011 | Tagged als: Seizoen 2010-2011

Ons seizoen 2010 – 2011 zit erop. We sloten af met een dubbele overwinning op het tornooi Willy De Waele : zowel tegen de Ekkergemboys als tegen de VDK Gent werd het 2 – 1.

Het 2e tornooi Willy De Waele werd opnieuw een gezellige en ontspannen bedoening, met uitgebreide verbroedering achteraf – zoals Willy het zelf graag zou hebben gezien. Alvast een proficiat aan de organisatoren !

Exstu – Ekkergem : 2 – 1 (doelpunten : Koen & Lennart)
De eindscore stond al bij de rust op het bord. Exstu kwam voor op een vrije trap van Kris die voor doel werd gekopt, waar Koen voor de 1 – 0 kon zorgen. Ekkergem kwam gelijk toen één van hun spelers aan de 2e paal kon inkoppen. Lennart zorgde echter kort daarna opnieuw voor een voorsprong. Na de rust was Exstu eerst baas, maar zakte gaandeweg in, en het kwam nog 2x goed weg…
Exstu speelde met :
1e helft : Chris – Hans, Kris, Alex en Tommy – Jan, Filip, Rupert en Yannick – Lennart en Koen
2e helft : Chris – Jan, Kris, Didier en Tommy – Stijn, Filip, Rupert en Dries – Lennart en Gile

Ekkergem – VDK Gent : 2 – 1

Exstu – VDK Gent : 2 – 1 (doelpunten : Lennart)
Deze keer gebeurde het na de rust, na een gesloten 1e helft. Eerst verlengde Wiert met het hoofd tot in de loop van Lennart die strak inschoot : 1 – 0. Even later werd Lennart opnieuw diep gestuurd, en krulde hij de bal fraai overhoeks binnen : 2 – 0. De VDK drong nu aan en kreeg de 2 – 1 in de kluts achter Chris. Exstu bleef echter overeind, en won zo het tornooi. Als we volgend jaar opnieuw winnen, “krijgen we een beker” – werd er gegrapt.
1e helft : Chris – Hans, Didier, Alex en Koen – Stijn, Filip, Yannick en Dries – Gile en Wiert
2e helft : Chris – Jan, Kris, Didier en Tommy – Stijn, Filip, Rupert en Dries – Lennart en Wiert